MJ Invest

   
    
   

English

 

   
   
   

   
KONTAKTA OSS
     

  

  

MJ INVEST Global Property AB ::: Palm Springs, Kalifornien
Fastighetsinvesteringar ● Fastighetsförvaltning
  
Andreas Mauritzson

Klicka här för att skicka e-post till Andreas Mauritzson

Palm Springs, Kalifornien USA ● +1-760-861-1975

         
 
 
  

När du skickar material som är skyddat av upphovsrätt

  

Vänligen notera att MJ Invest inte accepterar oombett (ej begärt) material som distribueras för övervägande. Vi accepterar ENDAST material som distribueras genom etablerade källor (dvs. advokater, agenter eller andra auktoriserade personer). Allt annat informationsmaterial kommer inte att öppnas, läsas eller lyssnas på och kommer att omedelbart returneras till avsändaren. I fallet att returadress saknas kommer informationsmaterialet att kasseras. MJ Invest tar inget ansvar för dess innehåll i eller utanför vår besittning.

Ej begärda filer, bifogade med e-post, kommer inte att öppnas och kommer att kastas. Om immateriell egendom, skyddad eller oskyddad av upphovsrätt, skickas i textfältet i ett e-post meddelande till MJ INVEST och om adressaten läser hela eller delar av denna text för att undersöka meddelandets syfte så håller avsändaren, genom att sända detta oombedda e-post meddelande, MJ INVEST och dess personal skadelös avseende all typ av felaktigt användande av denna egendom.

    

e-post meddelande

  

Vi strävar efter att besvara all e-post som skickas till våra e-post adresser, dock kommer detta inte alltid att vara möjligt på grund av den stora mängden inkommande meddelanden!

    

Telefonsamtal

  

Vänligen ring mellan kl.09:00 och kl.17:00, måndag till fredag.

    
         

VILLKOR OCH SEKRETESSREGLER